Reviews van deze auteur

Uitermate slecht bedrijf!

Review over De VakantieDiscounter

Review vakantiediscounter

Afspraken nakomen! Wij hadden een 5* hotel geboekt. In de beschrijving stond dat er airco in de kamer zou zijn, welke centraal geregeld werd. Echter was het geen airco te noemen. Een airco hoort een ruimte te koelen. Wij hadden een rooster in de kamer waar heel zacht lauwe lucht uitgeblazen werd. En dat met temperaturen die opliepen tot 40 graden.
De badkamer was ernstig verouderd en toe aan een flinke renovatie. Er zat overal schimmel. Als je wilde douche had je amper waterdruk. Tijdens het douchen hielt de douche er ook vaak mee op. Tevens was er geen balkon aanwezig en moest je je spullen laten drogen in de hotelkamer? Dit terwijl wij verwachtten in een 5* hotel te zitten. Dit hotel mag zichzelf absoluut geen 5* hotel noemen en vakantiediscounter moet zich kapot schamen dat ze dit via hun site aanbieden als 5* hotel voor 3700 euro voor 10 dagen met z’n tweeën.
Tevens hebben wij contact opgenomen met vakantiediscounter over onze klachten.. zij vertellen dan dat je erover teruggebeld wordt. Dit is tot twee keer toe niet gebeurd. Ook reageren ze niet op mailtjes.
Een uitermate slecht bedrijf. Schandalige slechte service en totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel.

Sterke punten
Afspraken niet nakomen

Zwakke punten
Bieden totaal geen service. Zijn onbereikbaar en wanneer ze vertellen dat je teruggebeld wordt, gebeurt dit niet!

reacties: