Reviews van deze auteur

Boeken nooit meer online bij D

Review over D-Reizen.nl

Helaas hebben wij voor het eerst geboekt online bij D reizen. Normaal boeken we ergens anders maar die had niet veel aanbod. Bij de bevestiging alles nagelezen. Er zat een andere bijlage bij in het duits omdat de boeking bij Schauinsland werd gedaan. Deze bijlage ging over de accommodatie en dit hadden we op internet al gelezen en het was in het duits wat we al een beetje raar vonden en wij ook niet spreken. Na de laatste betaling via de app paar weken voor de reis zag ik ineens iets helemaal onderin bij accommodatie staan in het duits met woordje pool erin. Via Google translate kwam ik erachter dat het zwembad gerenoveerd werd. Ik gelijk gebeld (45 min ongeveer in de wacht) uiteindelijk doorverbonden met Marielle, super vriendelijk en begreep helemaal dat ik hiervan schrok..ze vond ook dat het verborgen stond en dat we er een mail over hadden moeten ontvangen.
Ze ging kijken of we konden omboeken. Het duurde weer een paar dagen en een belletje (met weer wachttijd) voor ik marielle te spreken kreeg. Schauinsland wilde niks doen omdat het er stond. Logisch ligt ook aan d reizen. We mochten omboeken maar verschil is voor ons. Link gekregen naar Schauinsland..alles in duits en moesten zelf maar uitzoeken welk hotel. Uiteindelijk bleek dit 500 euro verschil te zijn zei marielle aan de telefoon (duurder dus).
Ik op Schauinsland gekeken en het hotel is daar goedkoper. Hoe kan dit?
Marielle belde ons niet maar alles ging via de mail. Ik kreeg haar niet meer aan de telefoon. Uiteindelijk echt gevraagd of ze mij wilde bellen om af te stemmen..en dat we dan maar akkoord gingen met de 500 euro verschil. Ze belde niet. Volgende dag gebeld en na een uur in de wacht kreeg ik een jongen aan de telefoon en die vertelde dat marielle vrij was en hij me niet verder kon helpen (ondertussen waren we 3 weken verder). Ik werd gefrustreerd en vroeg of niemand anders in haar mail kon om te zien hoe het met de omboeking stond. Uiteindelijk na weer 15 min kreeg ik hem weer aan de telefoon en bleek dat we voor 572 euro pp konden omboeken voor een hotel dat goedkoper is op de site. Dit sloeg alles. We voelde ons zo niet geholpen. We hebben het zo gelaten en zijn gegaan. Maar bij aankomst bleek niet alleen het zwembad in renovatie te zijn maar bijna het hele hotel, de receptie, spa en gym, restaurant en tuin
We hebben wel de hoofdprijs betaald voor iets wat we niet hebben gekregen. Dit was onze honeymoon en we voelen ons zo niet geholpen door d reizen. Echt schandalig!
Het hotel heeft ons goed behandeld. Maar wij boeken nooit meer bij d reizen online! Want je helpen is er niet meer bij!

reacties: