Reviews van deze auteur

Vakantie Hengelo Achterhoek

Review over One2gether Travel

Hou je van regelmatig rust in je vakantie en wil je die momenten zelf kunnen kiezen. Boek deze vakantie niet! Er staat (wellicht nu niet meer) een pingpongtafel in de ruimte bij slaapkamers beneden. Tevens kan de groepssamenstelling uitmaken voor de beleving van de vakantie. In de week dat ik ging waren er relatief veel drukke jongens. Die uiteraard hun energie kwijt moeten. Dit betekende regelmatig veel herrie.

Op de website staat 'niets moet alles mag'. Dat heb ik geïnterpreteerd als 'ik kan mijn eigen gang gaan' en kiezen of ik met de groepsactiviteiten mee wil doen. Dit kan wel, maar er toch wel een soort vanzelfsprekendheid om regelmatig mee te doen met de groep.

Daarbij is een pingpongtafel plaatsen bij slaapkamers zeer onhandig. De groepssamenstelling kan denk ik wel een verschil in beleving betekenen. Er waren nog twee ouders die zich net als ik ook stoorden aan de herrie. Wellicht met verhouding meiden en jongens meer in evenwicht was dit al anders geweest.

Ik heb een vreselijke tijd hier gehad. Ben twee dagen eerder weggegaan omdat ik het echt niet meer uithield in de herrie. Om mijn meisje nog enigszins een leuke vakantie te geven een pipowagen geboekt voor twee nachten. Ik had haar een veel leukere vakantie willen geven.

Mijn ervaring heeft uiteraard met mijn persoonlijkheid te maken, maar ook met de locatie, groepssamenstelling en hoe de reisleiding omgaat hiermee.

Ik heb mijn ervaring neergelegd bij de organisatie. Hier werd in eerste instantie goed op gereageerd. Maar vervolgens ontving ik een mail waar mijn haren van overeind gingen staan.

Een heel epistel met daarin weerlegd waarom ik had kunnen weten waar ik voor koos met deze vakantie. Ik had om een symbolische compensatie gevraagd in de vorm van een saunabon. Dit kost de organisatie hooguit €45. Compenseren konden ze niet stond in de mail. Daarmee wordt de verantwoordelijkheid volledig bij mij neergelegd en toont de organisatie totaal geen begrip voor mijn negatieve ervaring. Terwijl er nog twee ouders waren die ook hinder van de herrie hebben ervaren. Wellicht minder dan ik. Maar ook zij zullen deze vakantie niet meer boeken.

De prijs kwaliteitsverhouding, ook als dit wel je ding is, vind ik al niet in verhouding. Maar ik heb veel geld betaald voor een week strafkamp. Al zou dit volledig mijn risico zijn, dan is het in mijn ogen fatsoen om iemand met zo'n negatieve ervaring, die daar een kleine compensatie voor vraagt, daarin tegemoet te komen. Dat vind ik zeer triest en van slechte service getuigen.

Ik boek uiteraard hier geen vakantie meer. Maar ik had nog wel een positieve ervaring kunnen hebben als er anders was omgegaan met het delen van mijn negatieve ervaring. Dat is een gemiste kans voor de organisatie.

Wel wil ik tenslotte benoemen dat de omgeving van het vakantiehuis werkelijk prachtig is! Daar heb ik wel echt van genoten. Er zijn ook genoeg leuke uitjes te doen.

Hou je van met een groep zijn. Heb je waarschijnlijk echt een fijne tijd hier. Ga je graag je eigen gang en kies je liever zelf je momenten, samen, alleen en wil je regelmatig rust. Boek deze vakantie alsjeblieft niet!

Sterke punten
Voor mensen die houden van een reis gericht op de groep wordt regelmatig iets leuks iets leuk georganiseerd.

Zwakke punten
Zeer slechte service. Nemen klachten ivm negatieve reiservaring niet serieus.

reacties: